Orde van de Baksteen vzw

Carnavalcomité Steendorp

Volg ons ook op Facebook

© Orde van de Baksteen 2020

Update activiteiten 2020

Beste carnavalisten,


De meesten onder jullie hebben waarschijnlijk wel het bericht gezien waarbij een aantal steden en gemeenten in onze streek reeds beslist hebben om GEEN carnavalstoet te organiseren in 2021 (Dendermonde, Lokeren, Buggenhout, Moerzeke-Kastel, Hamme).

Hiermee willen wij nogmaals bevestigen dat wij in Steendorp de optie "carnavalstoet" openhouden!


We zijn ons ervan bewust dat de kans eerder klein is dat de huidige corona regels tegen midden februari 2021 dusdanig versoepeld zijn dat de carnavalstoet zou kunnen doorgaan.

Wij zijn ondertussen wel aan het bekijken of we eventueel een corona-proof alternatief op dezelfde datum kunnen organiseren.


Aangezien het gemeentebestuur beslist heeft om alle evenementen in de gemeentelijke infrastructuur te verbieden in de maand oktober, dienen wij ons wildfestijn van 31 oktober te annuleren!

Tevens zullen de uitgifte van de jaarorde (aangezien we seizoen 2020-2021 beschouwen als een voortzetting van seizoen 2019-2020) en de kroegentocht op 7 november niet doorgaan!


We houden jullie zeker verder op de hoogte wat betreft de geplande evenementen!


Hou het veilig.


Orde van de Baksteen

Seizoen 2020-2021 onder voorbehoud

Beste carnavalisten,


Het seizoen 2019-2020 is abrupt afgebroken. Steendorp heeft op dat punt nog geluk gehad dat alles heeft kunnen plaatsvinden. Andere gemeenten hebben minder geluk gehad en hebben geen carnavalviering kunnen organiseren.


Hopelijk bleven jullie en jullie familieleden en vrienden gespaard tijdens deze moeilijke periode.


Dit gezegd zijnde willen wij jullie alvast één en ander meedelen.


Aangezien wij in de onmogelijkheid verkeren om een definitieve kalender op te maken, vind je HIER alvast onze kalender 2020-2021 "onder voorbehoud".


We vrezen dat de activiteiten van het najaar niet zullen kunnen plaatsvinden. En dan blijft natuurlijk de vraag wat er in 2021 gaat gebeuren!


We hebben dan ook besloten om 2021 als een voortzetting van 2020 te beschouwen. Dit betekent dus dat er geen nieuwe Prins Carnaval zal worden aangesteld. In geval de carnavalviering, in één of andere vorm, zou kunnen plaatsvinden, zal Prinses Anneke aangesteld blijven.


Dit heeft ook tot gevolg dat ons jubileumjaar (4 x 11) en de viering hiervan zal verplaatst worden naar 2022.


We houden jullie verder op de hoogte!


Orde van de Baksteen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren